Petra Alders

M’n favoriete quote is: ‘if you never try you’ll never know’. En dit is altijd zo geweest!

Op m’n 21ste studeerde ik af als vroedvrouw! Nieuw leven zien geboren worden is één van de mooiste dingen die er zijn. Cliché maar wel waar. Getuige zijn van de kracht waarmee een kind geboren wordt is al even zo sterk!

Sinds 1998 werk ik voor Artsen zonder Grenzen, omdat ik dáár wilde werken waar mensen het volgens mij het meeste nodig hadden.  En die overtuiging heb ik nog steeds!

Na 7 jaar missies doen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika, ben ik in 2009 terug naar België gekomen.

Na een burn-out in 2013 is heel mijn leven 180° gedraaid. Van “Help wat nu?” naar “Nu weet ik weer wat ik wil gaan doen…!”

Door te ontdekken toen, dat ik meer dan één droom heb in mijn leven, ondergesneeuwde talenten heb, en dat mijn manier van denken mijn resultaten bepaalt (en dat was een geweldige binnenkomer…en werk aan de winkel)  heb ik geleerd dat de passie ‘om daar te gaan werken waar de nood het hoogste is’, verschillende vertalingen heeft in het leven.

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om mensen te begeleiden op hun weg van persoonlijke groei, uit de burn-out, vanuit hun kracht. Step by step. Omdat ik weet dat er zoveel méér op je ligt te wachten, dat er zoveel meer mogelijkheden voor je zijn dan dat je op dit moment kunt vermoeden. Het zit al in je, het moet er gewoon uit!

Ik doe dit door individuele coaching, door het geven van workshops en mastermind trainingen, door te werken met organisaties op maat van hun noden.

Het is een bevoorrechte positie om mensen hun hoogste goed vast te houden, langs de zijlijn te supporteren en mensen hun potentieel te zien ontdekken! Ook dit is nieuw leven!